Hoogwaardige opblaasboten met een gloednieuw design

Na meer dan twintig jaar betrouwbare prestaties in Europa heeft Yamaha zijn YAM serie van opblaasbare boten opnieuw verbeterd. De nieuwe designfilosofie is een eerbetoon aan de legendarische duurzaamheid waar Yamaha bekend om staat, en voegt tevens een fris, modern uiterlijk en een breed scala aan functies toe. Samen biedt het een nieuwe serie betaalbare YAM opblaasboten van hoogwaardige kwaliteit met verasssende prijs.

De nieuwe YAM serie bestaat uit de volgende productseries: De T-serie (Tenders), de S-serie (Sport) en de STi-serie (Sport Tenders). Hoewel de genoemde producten allemaal zijn veranderd, behoudt de TA Aluminium R.I.Bs serie als onderdeel van de YAM productserie zijn reeds bestaande ontwerp.

YAM 200T & 240T - Smalle tenders, zowel sterk als gemakkelijk te vervoeren

Deze robuuste en toch slanke plezierboten zijn ideaal voor kleine transporttaken. Het opblazen en inpakken is eenvoudig, terwijl de lichtgewicht lattenbodem gewoon op te rollen is, waardoor de T-serie gemakkelijk kan worden opgeborgen aan boord, in de kofferbak van de auto of zelfs thuis in een kast.

Of deze nu gebruikt wordt als tender op een zeiljacht of voor moeiteloos waterplezier, er is geen betere keuze dan de YAM 220T en de YAM 240T.

YAM 275S, 310S, 340S en 380S - Robuuste opblaasboten voor de enthousiaste watersporter

Deze sterke opblaasboten zijn perfect voor kampeervakanties, watersporten, als gezinsboot of gewoon als betrouwbare tenders aan een grotere boot. De YAM S-serie is voorzien van een stevige vloer van aluminium panelen en een opblaasbare kiel voor een verbeterde besturing. Een speciale opbergband voor roeiriemen is een ander voorbeeld van gebruiksgemak: In tegenstelling tot veel andere opblaasboten, zijn bij alle YAM boten de roeiriemen netjes weggewerkt, zodat men comfortabel op de romp kan zitten.

Van de kleinste 275S tot de uiterst capabele 380S, de stijlvolle S-serie is zeer wendbaar en ook geschikt voor zwaardere taken. Het zijn enorm betrouwbare opblaasboten die geschikt zijn voor zowel de pleziervaart of als werkboot.

YAM 240STi, 275STi en 310STi-V - Gebouwd voor plezier met extra comfort

Met zijn dubbelwandige opblaasbare bodem en veelzijdige gebruiksgemak is de YAM STi-serie een winnende combinatie van plezierige flexibiliteit en eersteklas duurzaamheid. De speciale opblaasbare kiel en V-romp geven de 310 STi-V uitstekende controle en stabiliteit bij het sturen.
 
De STi wordt ook geleverd met sterke D-ringen en een veilige, geïntegreerde brandstoftankhouder. De spiegel met PVC-deklaag is versterkt met een speciaal voor Yamaha buitenboordmotoren ontworpen versterkingsdeel. Kortom, alles wat u nodig heeft voor echt comfortabel varen.

Meer nieuws & acties

Yamaha Marine lanceert: Power Deals

Yamaha Marine lanceert: Power Deals

Lees meer
Overlijden Remon Bruintjes

Overlijden Remon Bruintjes

Lees meer
“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin