Onze diensten Van winterstalling tot tewaterlating

Van de opening van het vaarseizoen in april tot de sluiting in september laten we u graag onbezorgd genieten op het water. En tussendoor ontzorgen we u ook graag. Met een showroom, werkplaats, botenkraan en winterstalling hebben we alle mogelijkheden in huis.

Reparatie & onderhoud - Diensten - De Goede Watersport

Reparatie & onderhoud

Defect aan uw motor? Boegschroef kapot? Problemen met de stuurinrichting? Waar, wanneer of waarvoor u ons ook nodig heeft, we staan klaar voor u. Zowel op locatie als in de werkplaats. Ook het onderhoud aan uw boot voeren we vakkundig voor u uit. Van antifouling tot romp poetsen. En van onderdeelvervanging tot motorrevisie.

Winterstalling - Diensten - De Goede Watersport

Winterstalling

In onze volledig geïsoleerde loods van 700 m2 bieden we uw vaartuig graag een veilige plaats in de winter. We hijssen uw plezierjacht uit het water, spuiten het onderwaterschip en romp af, verzorgen het transport naar onze loods, plaatsen uw jacht daar op de bok en plegen onderhoud aan de motor. Tarieven zijn op aanvraag.

Winterklaar maken - Diensten - De Goede Watersport

Winterklaar maken

Tijdens de lange wintermaanden staat uw boot stil. Maar als het voorjaar aanbreekt, wilt u weer zorgeloos genieten. Dat kan als u uw boot op professionele wijze winterklaar maakt. Indien gewenst voeren we meteen onderhouds-, reparatie- en servicewerk voor u uit. Tarieven op aanvraag.

Botenkraan - Diensten - De Goede Watersport

Botenkraan

Onze locatie beschikt over een moderne botenkraan, waarmee we uw boot voor 40 euro met liefde uit het water halen. Ongeacht of uw boot bij ons de winterstalling ingaat of niet. Controleer alleen wel even vooraf het gewicht van uw boot, want onze kraan kan maximaal 3000 kg hijsen. Het afspuiten van de boot kost 15 euro. Het wit maken van het onderwaterschip bedraagt 125 euro.

Onze sloepverhuur Geniet van een rustgevend dagje uit

Pittoreske waterdorpen, wuivend riet, idyllische vergezichten in sloten en op meren. Natuurgebied De Wieden heeft het allemaal. Een rustgevender dagje uit is ondenkbaar en bieden wij je graag. Met een uitgebreide vloot huursloepen voor elk gezelschap.

Ontdek onze huursloepen
“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin