Waarom De Goede Watersport? We delen uw liefde voor het water

De Goede Watersport ligt in het hart van het prachtige natuurgebied De Wieden. Gemaakt door turfstekers, onderhouden door vissers en rietsnijders. Hun ambacht lag decennia geleden al aan de basis van ons bestaan als pleziervaartspecialist. We onderhielden en repareerden hun boten en trokken er als check regelmatig op uit over sloten en meren. De natuur, de rust en de ruimte. Ze versterkten onze liefde voor het water. Een passie die u en ons verbindt. En waar we u met onze expertise graag zorgeloos van laten genieten.

  • We luisteren goed
  • We pakken aan
  • We zetten door
Waarom De Goede Watersport?

Onze kernwaarden Het kompas waar we op varen

We luisteren goed

We zijn watersporters, net als u. Als geen ander begrijpen we wat voor u op het water belangrijk is. Maar ook dat iedereen net even een andere behoefte heeft. Daarom luisteren we goed naar uw vraag. Een persoonlijke aanpak, die altijd leidt tot de beste oplossing.

We pakken aan

Bij De Goede Watersport staan we graag met de poten in de klei. Of gezien onze omgeving, in het veen. We hebben een technische achtergrond en ontwikkelen die blijvend. Door te ondervinden, te proberen en te doen. Een nuchtere aanpak, die altijd het juiste inzicht brengt.

We zetten door

Sleutelen, stellen, synchroniseren. We doen het hartstochtelijk, want net zoveel als van water houden we ook van techniek. We halen alles uit de kast om vakwerk, advies en service te leveren. Een betrouwbare aanpak, die altijd klanten tevreden stelt.

Wie is De Goede Watersport? Zo vader, zo zoon

Aangenaam, wij zijn vader en zoon Jan en Rutger de Goede. Samen runnen we ons familiebedrijf dat we rond de eeuwwisseling in handen kregen. Toen stopte leermeester en naamgenoot Jan de Goede als watersportspecialist. Omdat ik (Jan) als automonteur al jarenlang meewerkte als zaterdaghulp kreeg ik de vraag om de zaak voor te zetten. Ik besloot mijn hart te volgen en die uitdaging aan te gaan. Inmiddels met de onmisbare steun van mijn zoon Rutger. Samen delen we de liefde voor het water en de passie voor techniek.

Wie is De Goede Watersport?
Zo vader, zo zoon - De Goede Watersport
“Dankzij De Goede is de enige zorg
die ik heb of het zonnetje wel schijnt”

Contact Hoe kunnen we zorgen voor uw onbezorgdheid op het water?

Onze liefde voor watersport en passie voor techniek wenden we ook graag aan om ervoor te zorgen dat u zich onbezorgd op het water voelt. Met welk product of welke dienst kunnen wij daar een bijdrage aan leveren? Laat het ons weten!

Contact opnemen met De Goede Watersport Wij helpen je graag - De Goede Watersport
“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin