Rhino BLX 110

De Rhino BLX 110 Elektromotor heeft een stuwkracht van 110 LBS (ongeveer 3,2 PK) en beschikt over een borstelloze motor. Dit betekent minder slijtage en minder geluid. Dit maakt de Rhino BLX 110 een duurzame elektrische buitenboordmotor. De Rhino BLX 110 is geschikt voor middelgrote boten, zoals bijvoorbeeld polyester boten. De Rhino BLX 110 heeft een werkspanning van 24V. Door deze 24V werkspanning is een accu(pakket) noodzakelijk. Deze zijn relatief zwaar, vanaf ongeveer 50KG. Dit maakt de Rhino BLX 110 niet geschikt voor rubberboten.

De Rhino BLX 110 is geschikt voor zowel zout als zoet water. De Rhino elektromotor is door de traploze snelheidsregeling niet gebonden aan een aantal versnellingen. Hierdoor kunt u vrij gas geven. De helmstok is inschuifbaar en de motor klapt in elkaar door enkel de knop op de beugel in te toetsen. De Rhino BLX 110 is hierdoor compact en daardoor eenvoudig te vervoeren. U kunt de diepte van de propeller aanpassen in het water, dankzij de verstelbare beugel. Hierdoor is de Rhino BLX 110 geschikt voor diep en ondiep water. De Rhino BLX 110 beschikt ook over een sport-modus. De sport-modus zorgt voor een snellere acceleratie.

De Rhino BLX 110 heeft een ingebouwde USB aansluiting. Op deze USB aansluiting kunt u bijvoorbeeld uw smartphone op aansluiten om op te laden. U zou ook een lampje kunnen aansluiten, zodat u bij het donker tijdens het vissen verlichting heeft. Dit kan handig zijn, zodra u een vis beet heeft. Bij de Rhino BLX 110 worden geen accuklemmen geleverd. Bij deze Rhino elektromotor is het gebruik van vier 6V accu's aan te raden. Zo kunt u de accu's makkelijk vervoeren. Afhankelijk van de capaciteit van uw 6V accu's kunt u hierdoor ook meer vaartijd creëren. Alternatieven zijn: een (dure) 24V lithium accu of twee keer een (zware) 12V loodaccu.

SPECIFICATIES

Merk en model:Rhino BLX 110 Elektromotor
Stuwkracht:110 LBS (ongeveer 3,2 PK)
Werkspanning:24V
Vermogen:W
Versnellingen:Traploos
Geschikt voor:Middelgrote boten (bijv. polyester boten)
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd:75Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd:150Ah
Aansluiting:Kabelogen
Lengte aansluitkabel:1,90 cm
Afmetingen:-
As lengte:36-91 cm
Gewicht:14KG
Garantie:2 jaar
Vraag het de Verkoopadviseur! - De Goede Watersport

Contact Heb je vragen aan ons?

Neem dan gerust contact met ons op via 038 - 386 71 76 of per mail: info@degoede-watersport.nl.

“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin