De ePropulsion Navy 6.0 Evo

De ruggengraat van ePropulsion

Met het equivalent van 9,9 pk is de Navy 6.0 Evo de krachtigste buitenboordmotor van ePropulsion. Het is uitgerust met een borstelloze motor met directe aandrijving, die een hoge betrouwbaarheid garandeert met een laag bedrijfsvolume.

Vergroot uw bereik met de E-accu's van ePropulsion

De Navy 6.0 Evo levert efficiënte en schone energie voor aluminium vissersboten, rubberboten en zeilboten. Het is geschikt voor gebruik in zowel zout water als zoet water. Dankzij de directe aandrijvingstechnologie is de krachtigste elektrische buitenboordmotor van ePropulsion: stil, onderhoudsvrij en betrouwbaar.

Hydrogeneratie: Opladen tijdens zeilen

De Navy 6.0 Evo stelt u in staat om elektriciteit uit wind en water te verzamelen met hydrogeneringsfunctie. ePropulsion pioniert in de innovatie van elektrische buitenboordmotoren. Vanaf bepaalde snelheid schakelt de motor automatisch over naar de beschermingsmodus om accuschade te voorkomen. Ook in de beschermingsmodus wordt de accu opgeladen. Bent u bijvoorbeeld aan het zeilen op de wind en de schroef ligt in het water? Dan laadt uw accu op!

Milieuvriendelijker kan niet

Dankzij hydrogeneratie kunnen zeilers de Navy 6.0 Evo gebruiken om tijdens het zeilen energie op te wekken. U kunt nauwlijks milieuvriendelijker onderweg zijn.


Geïntegreerde display en keuzevrijheid bediening

Het geïntegreerde display toont u alle noodzakelijke informatie. De Navy 6.0 kan bediend worden met een monokabel of een tiller-armbesturing.

Navy accu los bestelbaar

Bij de Navy-serie horen de E-accu's van ePropulsion. Bij de Navy 6.0 adviseren wij de ePropulsion E175 accu. De actieradius in de specificaties is gebaseerd op een aluminium vaartuig van 3,5 meter met een E175 accu.

SPECIFICATIES

Algemeen
Type accuLithium/Ion
Vermogen6000W / 48 Volt / 9,9 Pk
Gewicht27,8 Kg
Staartlengte650 mm (S) of 775 mm (L)
TrimmenHandmatig in 4 posities
AandrijvingTraploos
Diameter schroef340 mm
BedieningTiller/Afstandsbediening
Accu
Afmeting500 x 565 x 277 mm
Laadspanning54.6 V
Voedingsspanning46.8 V
Oplaadtijd5 uur 
Gewicht87 Kg

Vraag het de Verkoopadviseur! - De Goede Watersport

Contact Heb je vragen aan ons?

Neem dan gerust contact met ons op via 038 - 386 71 76 of per mail: info@degoede-watersport.nl.

“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin