River Boats 350 Open


Omschrijving

De River 350 Open is een veelzijdige boot. Het optimale ontwerp van de romp biedt uitstekende stabiliteit in alle omstandigheden. Dankzij het lage gewicht van de boot heb je een laag brandstofgebruik. De River is gemaakt van gerecycled polyethyleen, wat ervoor zorgt dat de boot eenvoudig te onderhouden is. In tegenstelling tot andere boten kan deze boot goed tegen kou en is het verouderingsbestendig. Dankzij de unieke rompconstructie is de 350 Open uiterst stabiel. Een erg veilige boot voor kinderen, want deze is onverwoestbaar en onzinkbaar! Voor in de boot is op een opbergruimte zodat je jouw meegebrachte spullen droog kan vervoeren.

Motorkeuze

De 350 Open is geschikt voor motoren die beschikken over een knuppelbediening. Het minimale motorvermogen is 5 pk. Een goede combinatie wanneer snelheid niet van belang is. Wanneer de 350 ingezet wordt waarbij snelheid belangrijk is, kies dan een 10 of 15 pk motor.

Vaareigenschappen

De 350 is zeer eenvoudig te planeren en bereikt snel een hoge snelheid, zelfs met kleine motoren. De 350 Open is geschikt voor motoren van 5 pk tot 15 pk.

Toepassingen

De 350 Open kent vele toepassingen. Ideaal om bijvoorbeeld als bijboot, visboot of toerboot te gebruiken. Door het lage gewicht, geringe omvang en onverwoestbare kwaliteit is de 350 Open een uitstekende keuze. De 350 Open is ook zakelijk een fijne boot. Zo worden deze polyethyleen boten vaak ingezet door:

  • Beroepsvaart (Hulpdiensten, waterbouwbedrijven en Duikscholen)
  • Verhuurbedrijven
  • Zeilscholen

Kleurencombinaties

De 350 Open is verkrijgbaar in elke kleur die je maar wilt. Populaire kleuren zijn: zwart, blauw, oranje en groen.

Levertijden en voorraad

De 350 Open is in onze showroom te bekijken. Wanneer we jouw kleur op voorraad hebben, kan de boot direct meegenomen worden.

Accessoires

Navigatiebeugel

€ 1.295,-

Railing set

€ 295,-

Buitenboordmotorslot

€ 100,-


Uitrusting

Handgrepen romp
Zitbank voor en achter
Zelflozende kuip
Trailer oog
Handgrepen boog

Specificaties

Merk: River boats
Model: 350 Open
Type boot: Kunstof boot
Aantal personen: 3/4
Lengte: 3.5 m.
Breedte: 1.5 m.
Gewicht: 110 kg.
CE keurmerk: C
Maximaal vermogen: 15 pk
Materiaal: Polyethyleen
Type motor: Buitenboordmotor
Type besturing: Knuppelbesturing

Vraag het de Verkoopadviseur! - De Goede Watersport

Contact Heb je vragen aan ons?

Neem dan gerust contact met ons op via 038 - 386 71 76 of per mail: info@degoede-watersport.nl.

“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin