Rhino VX 44

De Rhino R-VX 44 is een degelijke fluistermotor met een lange vaartijd van het Duitse merk Rhino. De VX-serie levert nog altijd de hoogste prestaties in de markt. De Rhino R-VX 44 fluistermotor is geschikt voor praktisch alle kleine en middelgrote boten.

De VX serie kenmerkt zich door een geperfectioneerd stroomverbruik, met dezelfde accucapaciteiten heeft de Rhino R-VX 44 dus een veel langere vaartijd dan vergelijkbare elektromotoren. De R-VX 44 werkt op een voedingsspanning van 12V en het is raadzaam om met een accucapaciteit van 85 - 150Ah te gaan varen. Op de motorkop van de Rhino fluistermotor zit een digitale accu-conditiemeter, deze geeft aan hoeveel energie er nog beschikbaar is. Hiermee maakt u een nauwkeuriger inschatting over hoe lang u nog kan doorvaren.

Rhino VX fluistermotoren zijn betrouwbaar en hebben een aantrekkelijke prijs. Veel onderdelen van de Rhino R-VX 44 zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en de motor is zorgzaam afgewerkt. De levensduur van de R-VX 44 wordt positief beïnvloed door deze degelijke bouw. De Rhino R-VX 44 heeft 3 vleugels op de schroef voor extra kracht en u kunt hem in 8 versnelling zetten: 5 vooruit, 2 achteruit en neutraal. De telescopische helmstok is niet alleen bedoeld voor sturen, u kunt er ook eenvoudig mee schakelen om uw snelheid te reguleren. Daarnaast heeft u met 1 druk op de knop de motor omhoog geklapt. Als u met de elektromotor een obstakel raakt, klapt hij ook automatisch omhoog. Hierdoor vaart u niet de motor kapot, mocht u per ongeluk wat raken. De stuurdruk en schroefdiepte zijn naar eigen voorkeur in te stellen, dit gaat traploos met een eenvoudig uitschuifsysteem.

SPECIFICATIES

Merk en model:Rhino R-VX 44 Fluistermotor
Stuwkracht:45lbs (1,3 PK)
Werkspanning:12V
Vermogen:290W
Versnellingen:5 Vooruit / 2 Achteruit
Geschikt voor:Kleine en middelgrote rubberboten
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd:85Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd:150Ah
Aansluiting:Kabelogen
Lengte aansluitkabel:200cm
Afmetingen:-
As lengte:91cm
Gewicht:9,55KG
Garantie:2 jaar
Vraag het de Verkoopadviseur! - De Goede Watersport

Contact Heb je vragen aan ons?

Neem dan gerust contact met ons op via 038 - 386 71 76 of per mail: info@degoede-watersport.nl.

“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin