Rhino Cobold Elektro VX 24


De Rhino Cobold heeft een stuwkracht van 24 LBS (ongeveer 0,7 PK) en is geschikt voor het varen in zoet water. De Rhino Cobold heeft 4 versnellingen: 2 vooruit, 2 achteruit en hiernaast een neutrale vaarstand. U kunt aan de hand van 2 knoppen op de motorkop de snelheid kiezen. De Rhino Cobold vaart in een constante snelheid. Hierdoor is het een zuinige motor qua verbruik. De Rhino Cobold VX 24 Fluistermotor is een 12V motor en is geschikt voor kleine opblaasbare rubberboten en kano's. De Rhino Cobold VX 24 Fluistermotor wordt in tegenstelling tot de meeste andere merken geleverd met accuklemmen.

De Rhino Cobold VX 24 Fluistermotor klapt automatisch omhoog wanneer u tegen een obstakel vaart, waardoor schade aan uw fluistermotor voorkomen wordt. De Rhino elektromotor is voorzien van een kantelbare stuurhendel, zodat u de motor gemakkelijk uit het water kunt tillen. Zijn voorganger: De Cobold VX 18, heeft deze mogelijkheid niet. Ook heeft de Cobold VX 24 een mooier en duurzamer design dan de Cobold VX 18. Zo is de Cobold VX 24 in vergelijking met de Cobold VX 18 een stuk luxer uitgevoerd. De helmstok kan in de motorkop geschoven worden, zodat u de Rhino elektromotor gemakkelijk naar uw favoriete vaarplek kunt meenemen. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 75Ah (1 uur vaartijd) - 150Ah (3 uur vaartijd).

SPECIFICATIES

Merk:Rhino
Model/Type:Cobold
Stuwkracht:24 LBS (0.70 pk)
Schachtlengte:60 cm
Snelheidsregelaar:Stappenschakelaar 2 Vooruit / 2 Achteruit
Zout water geschikt:X
Voltage:12V
Geïntegreerde accu:Nee
Vermogen in Watt:200 W
Gewicht zonder accu (kg):3.6 Kg
Lengte aansluitkabel (cm):160
Max verbruik (in A):17A
Maximale gewicht boot (kg):600 kg
Garantie:2 jaar
Hoogte instelbaar:Ja
Vraag het de Verkoopadviseur! - De Goede Watersport

Contact Heb je vragen aan ons?

Neem dan gerust contact met ons op via 038 - 386 71 76 of per mail: info@degoede-watersport.nl.

“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin