Rhino Cobold Elektro - 24lbs


De Rhino Cobold is een extreem kleine en lichte elektromotor met een stuwkracht van 18 lbs (8.2 kg). Ideaal voor zeer lichte en kleine boten zoals kano's en kleine rubberboten. Door het totaalgewicht van slechts 2.5 kg (!) neemt u deze motor overal mee naartoe. Deze kleine motor heeft als grote voordeel het zeer lage verbruik van maximaal 15A. Hierdoor kunt u zelfs op een kleine accu uren varen.

Klein, hanteerbaar en effectief. Met een stuwkracht van 8,2 kg is de Cobold ontworpen voor gebruik met rubberboten en kano's. Net zoals zijn grote broer, de Rhino VX serie, is ook de Cobold in staat om een laag energie verbruik te hebben bij een constante vaarsnelheid. Op deze manier haalt u meer energie uit uw accu. De motor heeft twee standen (hoog & laag) vooruit, een neutrale (off) stand en twee standen (hoog & laag) achteruit. De propeller diepte in het water en de stuurdruk zijn met schroeven traploos verstelbaar. Ook kan de helmstok verzinken in de motorkop waardoor er tijdens het transport ruimte bespaard kan worden. Tot slot is de Cobold voorzien van een intelligente sluiting waardoor de as opklapt als er tegen obstakels aangevaren wordt.

SPECIFICATIES

Merk:Rhino
Model/Type:Cobold
Stuwkracht:18 LBS
Schachtlengte:60 cm
Snelheidsregelaar:Stappenschakelaar 2 Vooruit / 2 Achteruit
Zout water geschikt:
Voltage:12V
Geïntegreerde accu:Nee
Vermogen in Watt:180W
Gewicht zonder accu (kg):2,5Kg
Lengte aansluitkabel (cm):160
Max verbruik (in A):15A
Maximale gewicht boot (kg):
Garantie:2 jaar
Hoogte instelbaar:Ja
Vraag het de Verkoopadviseur! - De Goede Watersport

Contact Heb je vragen aan ons?

Neem dan gerust contact met ons op via 038 - 386 71 76 of per mail: info@degoede-watersport.nl.

“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin