Rhino BLX65

De Rhino BLX 65 BMR Boegmotor heeft een stuwkracht van 65 LBS (ongeveer 1,9 PK) en is geschikt voor zowel zoet als zout water. De Rhino BLX 65 BMR Boegmotor is de enige 65 LBS boegmotor die op afstand bestuurbaar is en is daarmee uniek in zijn soort. Daar komt nog is bij dat de Rhino BLX 65 BMR Boegmotor voorzien is van een borstelloze motor. Dit betekent minder slijtage en minder geluid. De stalen beugel maakt de boegmotor erg robuust in vergelijking tot andere motoren die vaak voorzien zijn van een aluminium beugel. De staartlengte is verstelbaar, waardoor u de motor kunt instellen voor elk type vaarwater.

Dankzij de bijgeleverde, draadloze afstandbediening is de Rhino BLX 65 BMR boegmotor op afstand te besturen. Dit maakt de boegmotor in het bijzonder geschikt voor vissers. De afstandbediening kunt u aan uw pols, hengel of riem bevestigen, waardoor u uw handen vrij heeft. Dankzij het kantelbare stuurhendel systeem kunt u de boegmotor gemakkelijk uit het water tillen. De Rhino BLX 65 BMR heeft een erg strak design met een verstevigde aansluitkabel.

Door middel van de afstandbediening kunt u gemakkelijk de snelheid en de richting bepalen van uw boegmotor. Door middel van de accu-indicator kunt u de resterende vaartijd in de gaten houden. Met een volle 12 volt accu met 105Ah kunt u halfgas gemiddeld 3 tot 4 uur varen.

SPECIFICATIES

Merk en model:Rhino BLX 65 BMR Boegmotor
Stuwkracht:65 LBS (ongeveer 1,9 PK)
Werkspanning:12V
Vermogen:400W
Versnellingen:Traploos
Geschikt voor:Kleine boten (bijv. rubberboten) en middelgrote boten (bijv. polyester boten)
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd:75Ah
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd:150Ah
Aansluiting:Kabelogen
Lengte aansluitkabel:200 cm
Afmetingen:-
As lengte:134 cm
Gewicht:19KG
Garantie:2 jaar
Vraag het de Verkoopadviseur! - De Goede Watersport

Contact Heb je vragen aan ons?

Neem dan gerust contact met ons op via 038 - 386 71 76 of per mail: info@degoede-watersport.nl.

“Liefde voor watersport, passie voor techniek”
actueel boten degoede download mail recycle search accessoires buitenboordmotoren elektrisch-varen occasions diensten botenkraan reparatie-en-onderhoud winterklaar-maken winterstalling luisteren aanpakken doorzetten facebook linkedin